Over ons

"Welkom bij 'Wij zijn NOP' – het dynamische initiatief van Stichting Nicolaas van Myra dat zich inzet voor de verrijking van de Noordoostpolder. Ons doel is om een bruisende gemeenschap te creëren waar jong en oud samen komen om te leren, te delen en te groeien.

Onze activiteiten richten zich op jongeren vanaf 14 jaar en staan open voor iedereen die deel wil uitmaken van onze levendige community. Bij 'Wij zijn NOP' geloven we in de kracht van samenwerking, creativiteit en culturele diversiteit.

Ons programma omvat een breed scala aan activiteiten, van educatieve workshops en culturele evenementen tot sport- en kunstprojecten. We bieden jongeren en volwassenen de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, hun passies te ontdekken en een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschap.

Bij 'Wij zijn NOP' staat de persoonlijke ontwikkeling van onze deelnemers centraal. We stimuleren zelfexpressie, creatief denken en sociale betrokkenheid. Onze projecten zijn ontworpen om niet alleen de individuele deelnemer, maar ook de gehele Noordoostpolder te versterken.

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze activiteiten en samen met ons de toekomst van de Noordoostpolder vorm te geven. Of u nu geïnteresseerd bent in kunst, sport, muziek, technologie of natuur, bij 'Wij zijn NOP' vindt u een plaats om te groeien en te schitteren.

Samen bouwen we aan een gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht leeftijd of achtergrond. 'Wij zijn NOP' is meer dan een programma – het is een beweging die streeft naar een inclusieve, creatieve en levendige Noordoostpolder.

Doe mee met 'Wij zijn NOP' en maak deel uit van iets bijzonders in de Noordoostpolder!"

 
nop097

 
nop016
nop097
nop009
nop008
nop006
nop007
nop013
nop098
nop099
nop005